Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Κ. Μπογδάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συντάσσεται με τους Έλληνες, αλλά με όσους αποκηρύσσουν την ελληνική τους ταυτότητα (video)

Ξεκίνησε χτες στην ολομέλεια της Bουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την ψήφο των Αποδήμων. Κατά την πρώτη ημέρα η αντιπαράθεση έφτασε στα ύψη με την κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να συγκρούονται καθόλη την διάρκεια.

Μια από τις τολμηρές ομιλίες ήταν και αυτή του βουλευτή Α’ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος ξεγύμνωσε την φαιδρή υποσχεσιολογία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά

και την προσπάθεια αποκλεισμού Ελλήνων από τις εκλογές, οι οποίοι ίσως και απογοητευμένοι από την κρίση αλλά και τα 5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναζήτησαν την τύχη τους άλλου.

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ «οι οποίες περιστρέφονται γύρω από την προσπάθεια τους να διευρυνθεί η εκλογική βάση της χώρας με μετανάστες που καμία πρόθεση δεν έχουν να μείνουν, να προκόψουν και να ενσωματωθούν».

O κ. Μπογδάνος καταδίκασε την απαράδεκτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ο οποίος συμπορευόμενος με τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε οργάνωσε πορείες και μίλησε για «τουρκικές μειονότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου