Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙς ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Τέμπη: Καρυστιανού και Ασλανίδης περί Ευρωεκλογών - «Δεν ανεχόμαστε πολιτική εκμετάλλευση»

 «Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε, ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους», ξεκαθαρίζουν με δήλωσή τους η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης απαντώντας στις φήμες που τους θέλουν τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών να κατεβαίνουν υποψήφιοι στις ευρωεκλογές.

«Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες» τονίζουν οι δύο γονείς, που έχασαν τα παιδιά τους στο έγκλημα στα Τέμπη και έχουν κάνει σκοπό της ζωή τους να βρουν δικαίωση για τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας. «Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…» υπογραμμίζουν σε κοινή τους δήλωση, που ανάρτησε στο Facebook η Μαρία Καρυστιανού.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά…

Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια .

Επίσης, η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας» , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…. 

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του ,μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας . 

Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε , ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους. 

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξελλες. 

Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει….

Μαρία Καρυστιανού // Παύλος Ασλανίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου