Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Πειραιάς: Νεκρός αστυνομικός που δούλευε και οικοδόμος, από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι - 7 προσαγωγές

 Ο 31χρονος αστυνομικός βρισκόταν σε φορτηγό που καταπλακώθηκε από μπάζα- Προσήχθησαν ο εργολάβος και πέντε εργάτες - Τρεις συνάδελφοί τους τραυματίστηκαν ελαφρά

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Κατά πληροφορίες πρόκειται για το άτομο που είχε εγκλωβιστεί σε φορτηγό από τα μπάζα που έπεσαν από την κατάρρευση.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προχώρησαν σε επτά προσαγωγές. Στους προσαχθέντες βρίσκονται ο εργολάβος και εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά στο κτήριο βρίσκονταν εννέα εργάτες την ώρα της κατάρρευσης με τους τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται ελαφρά από τα μπάζα που προκάλεσε η κατάρρευση.

Στο σημείο βρέθηκαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου