Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Νέα επίθεση στο Σίδνεϊ: Άγνωστος μαχαίρωσε ιερέα και πιστούς μέσα σε εκκλησία

Νέα επίθεση στο Σίδνεϊ: Άγνωστος μαχαίρωσε ιερέα και πιστούς μέσα σε εκκλησία (vid)

Τέσσερις άνθρωποι νοσηλεύονται με «τραύματα όχι απειλητικά για τη ζωή», ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Σίδνεϊ, έπειτα από επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι, με την αστυνομία του Σίδνεϊ να αναφέρει ότι συνελήφθη ο δράστης.

Το συμβάν συνέβη δύο ημέρες έπειτα από μια επίθεση με μαχαίρι στην ίδια πόλη που άφησε πίσω έξι νεκρούς, στο εμπορικό κέντρο, άνδρας σε ζωντανή σύνδεση σε ιερέα την ώρα που κήρυττε στoν Ναό του Καλού Ποιμένος (The Good Shepherd Church).

Τραυματιοφορείς είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τέσσερις άνδρες ηλικίας μεταξύ 20 και 70 ετών νοσηλεύονται για τραύματα.

Σύμφωνα με βίντεο, η σημερινή επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λειτουργίας σε ασσυριακή εκκλησία στο δυτικό τμήμα της πόλης. Ένας άνδρας πλησίασε το βωμό, σήκωσε το δεξί του χέρι και και μαχαίρωσε επανειλημμένως έναν ιερέα, προκαλώντας πανικό και κραυγές ανάμεσα στους παρευρισκόμενους πιστούς. Πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Ουαλίας είπε ότι ο επίσκοπος Εμμανουήλ υπέστη «τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του».

Σε ανακοίνωση της Aστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας αναφέρεται: «Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στο Ουέικλι, μετά από αναφορές για μαχαίρωμα. Αξιωματικοί που υπάγονται στη διοικητική περιοχή της Αστυνομίας της πόλης Fairfield παρέστησαν σε τοποθεσία στην οδό Γουέλκαμ, μετά από αναφορές για μαχαιρώματα σε διάφορα άτομα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα και βοηθά την αστυνομία στις έρευνες».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και οκτώ τραυματίστηκαν μετά την επίθεση 40χρονου άνδρα με μαχαίρι σε πολίτες στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κάουστι φαίνεται πως είχε κυρίως στόχο γυναίκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου