Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Έφοδος Τούρκων σε ελληνικά νησιά – Η Ρόδος μέτρησε 4000 τουρίστες

Έφοδος Τούρκων σε ελληνικά νησιά! Και μην πάει ο νους σας στο κακό, για τουρίστες ο λόγος... Η Ρόδος, μόνο, μέτρησε πάνω από 4000 «εισβολείς»!

Η θεώρηση βίζα για επτά ημέρες στους Τούρκους πολίτες (visa express) έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον στους τουρίστες της γείτονος, με τη Ρόδο να αναδεικνύεται σε ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό!

Περισσότεροι από 4.000 Τούρκοι επισκέπτες πέρασαν από το Μαρμαρίδα και το Φετιγιέ της δυτικής επαρχίας των Μούγλων προς τη Ρόδο κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών των γειτόνων, μετά το ραμαζάνι.

Η καθιέρωση υπηρεσιών βίζας κατά την άφιξη για 10 ελληνικά νησιά που άρχισε να εφαρμόζεται την 1η Απριλίου οδήγησε σε άνοδο των αφίξεων Τούρκων τουριστών σε αυτούς τους προορισμούς.
Τα νησιά Χίος, Λέσβος, Ρόδος, Σάμος, Κως, Μεγίστη, Πάτμος, Λέρος, Κάλυμνος, Σύμη θα εφαρμόζουν τον θεσμό της 7ήμερης βίζας κατά την είσοδο για τους Τούρκους πολίτες όταν αγοράζεται ακτοπλοϊκό εισιτήριο, τρεις ημέρες πριν. Νησιά που δεν ισχύει η βίζα αυτή: η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Μύκονος
Απόβαση... /copyright EurokinissiΑπόβαση... /copyright Eurokinissi
Ο Ρετζέπ Γιαβούζ, τούρκος ταξιδιωτικός πράκτορας που ειδικεύεται στα ταξίδια στα ελληνικά νησιά, εκτιμά ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από στελέχη της εταιρείας που εκτελούν δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι της Μαρμαρίδος, ο αριθμός των Τούρκων επισκεπτών που πήγαν στα νησιά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ξεπέρασε τους 20.000! Με τη Ρόδο να έχει πάνω από 5.000 Τούρκους σε μια εβδομάδα, 4.000 η Κωη, 3.000 η Σάμος, 3.000 η Χίος, 5.000 η Λέσβος.
«Τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα πλοία στα νησιά έχουν γεμίσει από Τούρκους από την πρώτη κιόλας μέρα των διακοπών. Η Ρόδος, στην οποία μπορεί κανείς να φτάσει με πλοίο μιας ώρας από τη Μαρμαρίδα, έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά των συμπατριωτών μας», δήλωσε ο Γιαβούζ.

Οι τουριστικές επιχειρήσεις στα νησιά, που ήταν συνήθως αδρανείς αυτή την εποχή, περιμένοντας την πρώτη ανάκαμψη τις μέρες του Πάσχα, εγκαινίασαν την τουριστική περίοδο νωρίτερα από το συνηθισμένο φέτος με την πρόσφατη εισροή Τούρκων τουριστών.
Η βίζα ισχύει για επτά ημέρες, κοστίζει 60 ευρώ και μπορεί να εκδοθεί οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Οι επισκέπτες δεν μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα και να ταξιδέψουν σε άλλο προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου