Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ🤷‍♂️🤦‍♂️Πατέρας δίδυμων θυμάτων στα Τέμπη: Δεν μας ενδιαφέρει να βελτιωθούν τα τρένα... εμείς να γκρεμίσουμε τα τζάκια Μητσοτάκη-Καραμανλή θέλουμε

 


Πλακιάς Νίκος. Πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη. Περιδιαβαίνει με την Καρυστινού τα κανάλια και λέει «ο αγώνας μας δεν έχει χρώμα αλλά μην ψηφίσετε τους δολοφόνους της κυβέρνησης 

Παραδέχεται ότι δεν τον ενδιαφέρει ο δήθεν αγώνας Καρυστινού "να αποκαλυφθούν οι αιτίες και οι παραλήψεις, να γίνουν καλύτερα τα τρένα και να μη θρηνήσουμε άδικα άλλα θύματα στο μέλλον" αφού το είπε ευθέως στην Εισαγγελέα του ΑΠ:

"Ειμαι ο νεαρός που καθόταν μπροστά σας δεξιά που στην ομιλία σας προς εμάς είπατε ας είναι όλο αυτο που έγινε για ενα καλυτερο αυριο στην χώρα μας Και η απάντηση μου ήταν ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει πλέον από την στιγμή που έχασα τα παιδιά μου αν αυριο είναι καλύτερα τα τρένα η όχι Ειμαι αυτός που μου είπατε ότι μάλλον πάσχω από βαθιά κατάθλιψη για να απαντήσω έτσι.




Μας αποκαλύπτει τον πραγματικό στόχο που έχουν προφανώς μαζί με την Καρυστινού και βγαίνουν συνεχώς στα κανάλια και διασπείρουν fake news επειδή όι υπόλοιποι τους σέβονται και δεν τους απαντάνε ευθέως:

"Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να παλέψουμε.Στο τέλος αυτής της διαδρομής εάν κάνουμε εστω και ενα ρήγμα η εστω και λιγο να γκρεμίσουμε ενα από τα δυο τζάκια που βλέπετε στην φωτό θα είναι ότι πιο σημαντικό θα μπορέσουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές"



Προφανώς θεωρεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αποκαλώντας "βαψομαλλιά" τον Χρυσοχοΐδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου