Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Χειροπέδες σε μαθητές από την Αλεξάνδρεια σε εκδρομή στα Γιάννενα - Απώθησαν και γρονθοκόπησαν αστυνομικό

Χειροπέδες σε μαθητές από την Αλεξάνδρεια σε εκδρομή στα Γιάννενα - Απώθησαν και γρονθοκόπησαν αστυνομικό

15 Απρ 2024
Χειροπέδες σε τέσσερις μαθητές που πήγαν εκδρομή στα Γιάννενα, στον υπεύθυνο της σχολικής εκδρομής - Σχηματίστηκε δικογραφία για τους γονείς

 Αναστάτωση προκάλεσαν στα Γιάννενα μαθητές Λυκείου από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας στο πλαίσιο εκδρομής, η οποία έληξε με συλλήψεις.

 Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής, αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τέσσερις μαθητές 16 ετών, όταν αυτοί αντιστάθηκαν και τους απώθησαν. Ένας μάλιστα επιτέθηκε με γροθιά σε έναν από τους αστυνομικούς, ενώ όλοι επιχείρησαν να διαφύγουν.

 Οι αστυνομικοί τούς ακολούθησαν και στο σημείο έσπευσαν και άλλες δυνάμεις για συνδρομή. Οι μαθητές συνελήφθησαν, όπως επίσης και υπεύθυνος του σχολείου για την εκδρομή -για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δικογραφία για τον ίδιο λόγο σχηματίστηκε και σε βάρος των γονιών των 16χρονων.

 H ΓΕΔ Ηπείρου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

 "Χθες (14-04-2024) το βράδυ αστυνομικοί του Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, επιχείρησαν να προβούν σε έλεγχο τεσσάρων ανηλίκων, εκείνοι όμως αντιστάθηκαν απωθώντας τους και ασκώντας βία εναντίον τους και προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν άμεσα και συνελήφθησαν για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας και σωματικής βλάβης".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου