Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

"Απάντηση στο δημοσίευμα: "Κριτική επί άρθρου και αναληθών /εσφαλμένων στοιχείων."

Προ λίγων ημερών έστειλα ένα άρθρο προς δημοσίευση (όπως και δημοσιεύτηκε), σέ όλα τα γνωστά μπλοκ και τα μπλοκ της πόλης των Μεγάρων, με το τίτλο: "Πιθανόν, να είναι χαμένος ο έλεγχος, όταν δεν λέγονται και δεν υλοποιούνται οι αλήθειες."

Αναγνώστης των Μεγάρων, που μελέτησε το άρθρο, έστειλε την κριτική του όπου έγραψε: "για αναληθές και εσφαλμένα στοιχεία", ώστε επικαλούταν κάποια δεδομένα απ’ την επίσημη ιστοσελίδα του Βελγίου, "www. plan.be" και την επίσημη Ελληνική, "http://apografi.gov.gr."
Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά αλήθειας (μια και τούτη ήταν η ουσία του άρθρου/προβληματισμού μου), και να μην αιωρούνται σφαλμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες, είτε να τοποθετούνται "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ" εκεί που δεν αρμόζουν. Επιτρέψτε μου ταπεινά να απαντήσω πως ο κύριος αναγνώστης, θέλω να πιστεύω , δεν πρόσεξε δύο κύρια και ουσιαστικά στοιχεία στις επίσημες σελίδες που μας παρουσιάζει σαν αποδείξεις και γράφει ότι μελέτησε.
*)Πρώτον. Τα στοιχεία για τους 828.000 δημόσιους υπαλλήλους του Βελγίου που επικαλείο ο κύριος αναγνώστης. 'Οπως προκύπτει από την ιστοσελίδα www.plan.be (σας παραθέτω την διεύθυνση και τη μετάφραση των στοιχείων παρακάτω). Είναι για την δεκαετία 1999-2009 και για όσους εργάστηκαν σε όλους τους τομείς της χώρας. Απ’ τα στοιχεία ετούτα παρουσιάζεται σαφέστατα ό,τι στον Δημόσιο τομέα του Βελγίου το τελευταίο δεκάχρονο χρονικό διάστημα εργάστηκαν, ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, όντως 828.000 άτομα, αλλά όχι μόνιμα. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τους εποχιακούς συμβασιούχους της Ελλάδας και ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, δηλαδή, ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΩΝ!!!
Δείτε: http://www.plan.be/databases/database_det.php?lang=en&TM=30&IS=60&DB=HOOFDEN&ID=23\
Μετάφραση: "Σε αυτή τη βάση δεδομένων, για την εγχώρια απασχόληση στο Δημόσιο, τη βιομηχανία αναλύονται κατά φύλο, κατηγορία ηλικίας και επίπεδο εκπαίδευσης. Οι κατηγορίες αυτές είναι διαθέσιμες για το σύνολο της εγχώριας απασχόλησης και για τους αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους χωριστά.
Η βάση δεδομένων των αποδόσεων ετήσια στοιχεία για την περίοδο 1999-2009 και είναι σύμφωνη με τη NA-tional λογαριασμούς που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2010. Οι διαφορές με προηγούμενες εκδόσεις του δα-tabase οφείλονται σε αναθεωρήσεις των συνόλων βιομηχανίας στην ΝΑ, καθώς και βελτιώσεις στη μεθοδολογία για την κατάρτιση της κατανομής των προσωπικών χαρακτηριστικών. Η βασική μεθοδολογία που περιγράφεται στην: Έγγραφο εργασίας 2-07 Kwalitatieve België voor werkgelegenheidsdata, een SAM aanpak voor de periode 1999-2005 ."
*)Δεύτερον. Αναφέρεται ο κύριος αναγνώστης στην Ελληνική ιστοσελίδα , http://apografi.gov.gr, όπου υπάρχει ο αριθμός ΜΟΝΟ και της δεύτερης φάσης απογραφής των 768.009 Δημοσίων Ελλήνων υπαλλήλων. (Καθώς λοιπόν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο στάδιο καταγραφής, ώστε δεν μπορούμε να ομιλούμε για ένα οριστικό αριθμό. Διότι υπάρχουν και άλλοι Δημόσιοι τομείς που δεν έχουν καταγραφει μέχρι σήμερα οι Δημόσιοι υπάλληλοι τους. Καθώς θα συνεχίστει και θα ολοκληρωθεί η απογραφή σε άλλα στάδια, για την καταγραφή ΟΛΩΝ ΤΕΛΙΚΑ των Δημοσίων υπαλλήλων της χώρας, ΚΑΙ τότε θα εκπλαγούμε απ' τα αριθμητικά αποτελέσματα που θα ξεπεράσουν τους 1.200.000 Δημόσιους υπαλλήλους!)
Έτσι, γίνεται σε όλους κατανοητό πως δεν ομιλούν/ γράφουν "παπαγαλάκια" καμίας κυβέρνησης... Παρά μία "αδέσμευτη" αρθρογράφος που ασχολείται με την ελεύθερη αρθρογραφία πάνω από είκοσι χρόνια.
Νομίζω λοιπόν τώρα, (με τις σημερινές αποδείξεις/επίσημα στοιχεία που σας παρέθεσα κι ο κύριος αναγνώστης να συμφωνεί), ότι βάλαμε σε κάποια σειρά αλήθειας την πραγματική πλευρά της δημοσιοϋπαλληλικής Ελλάδας και επιβάλλεται να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας.
Με εκτίμηση πάντα προς το αναγνωστκό κοινό.
Άννα Μ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου