Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΥΠ’ ΟΨΙΝ κ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ



Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ Κωνσταντίνος

Με αφορμή το συλλαλητήριο αγανακτισμένων πολιτών που έγινε έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής δήλωσε μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα από μια οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα, ειδικά εναντίον ενός πρώην πρωθυπουργού που έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, είναι πραγματικά καταδικαστέες».
Επειδή η δήλωση του κ. Πεταλωτή λίαν επιεικώς χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ατυχής, θα ήθελα, με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό του και στον θεσμό που εκπροσωπεί, να του υπενθυμίσω κάποια από τα πολλά που προσέφερε ο κ. Σημίτης στη χώρα:    

 ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ο κ. Σημίτης, πριν ακόμα ορκίσει την κυβέρνησή του, κατάργησε το Υφυπουργείο Αποδήμου Ελληνισμού και το μετέτρεψε σε απλή Γραμματεία. Η μεταβολή αυτή συζητήθηκε ως εθνικά ακατανόητη πράξη, επειδή οι απόδημοι Έλληνες είναι ένα από τα δύο ισχυρότερα όπλα του Ελληνισμού. Αυτή η ενέργεια του κ. Σημίτη σκόρπισε απογοήτευση και αποδυνάμωσε τη φλόγα και την ικανότητα των αποδήμων Ελλήνων για την ενίσχυση του Εθνικού Κέντρου.
Το γνωρίζετε αυτό κ. Πεταλωτή; 
  
Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
Η έκταση της ληστείας του ελληνικού λαού έχει υπολογισθεί σε ένα μέγεθος 35-40 τρισεκατομμύρια δραχμές. Ο κ. Σημίτης και οι συν αυτώ μετετράπησαν σε θεατές οι οποίοι ανέχθηκαν την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων και δημιούργησαν αξεπέραστα ρεκόρ εκτεταμένης και αδίστακτης λεηλασίας εις βάρος των ιθαγενών. Πολλά από τα θύματα της ληστείας κατέληξαν στα νοσοκομεία και άλλα στα νεκροταφεία. Ο κ. Σημίτης αρκέστηκε να πει: «Ας πρόσεχαν»!!!
Το θυμάστε αυτό κ. Πεταλωτή;

ΙΜΙΑ – ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ

Τα Ίμια απετέλεσαν μια τραγική στιγμή για την πατρίδα μας. Οι ένοχοι χειρισμοί και οι παραλείψεις του διδύμου Σημίτη Παγκάλου (αγνόησαν όλα τα όργανα, ΚΥΣΕΑ, - Υπουργικό Συμβούλιο, ΕΥΠ κλπ), σε συνδυασμό με την δειλία και το θράσος τους, οδήγησαν στην ταπείνωση και εξευτελισμό της Ελληνικής Σημαίας, τη δημιουργία γκρίζων ζωνών, στην αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας σε 2.500 βραχονησίδες του Ελληνικού Αιγαίου, και να υποστεί βαρύ πλήγμα η αξιοπρέπεια των Ενόπλων Δυνάμεων. Πέρα από το αλήστου μνήμης «ευχαριστούμε του φίλους Αμερικανούς» που τόλμησε να ξεστομίσει στη Ελληνική Βουλή ο κ. Σημίτης, μνημείο δειλίας και ταπεινωτικής υποχώρησης ήταν και η δήλωσή του ότι «είμαστε αδύναμοι και δεν μπορούμε να πολεμήσουμε». Η δήλωση αυτή ενέχει το στοιχείο της παροχής κρισίμων πληροφοριών, περί Ενόπλων Δυνάμεων, στον επιτιθέμενο εχθρό, και ως εκ τούτου θα έπρεπε να τεθούν σε λειτουργία τα άρθρα 143-144 και 145 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.
Το ξεχάσατε αυτό κ. Πεταλωτή;    

ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ «ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2»
Η επαίσχυντη και εμετική κοινοτική ρύθμιση «Δουβλίνο 2», που σκοπό είχε να απαλλάξει τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τους λαθρομετανάστες και να τους κρατήσει μαντρωμένους στην Ελλάδα, είναι έργο του κ. Σημίτη. Τα αποτελέσματα αυτής της ρυθμίσεως τα … απολαμβάνει καθημερινά ο ελληνικός λαός. Εάν το ξεχάσατε και αυτό κ. Πεταλωτή, περάστε από τις περιοχές του κέντρου των Αθηνών. Θα σας το θυμίσουν (με τον δικό τους τρόπο) όσοι από τους ηρωικούς κατοίκους παραμένουν στις εστίες τους ακόμη.

Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ»
Η διαβόητη «Συμφωνία Μαδρίτης» υπεγράφη τον Ιούλιο του1997 από το δίδυμο Σημίτη και Πάγκαλου, κάτω από το βλέμμα της αμερικανίδας ΥΠΕΞ κ. Ολμπράιτ, η οποία, σε μια από τις παραγράφους της προβλέπει: «Σεβασμό στα νόμιμα ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία τους».
Αυτήν ακριβώς την παράγραφο που οδηγεί την χώρα σε ανεπίτρεπτους κινδύνους, επικαλείται σήμερα η Τουρκία, για να «νομιμοποιήσει» τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο. Απολαύστε κ. Πεταλωτή την σοβαρότητα, το μεγαλείο και την εξυπνάδα του τρόπου που έκανε εξωτερική πολιτική το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Σημίτη.

Τελειώνοντας κ. Πεταλωτή θα ήθελα να σας θυμίσω ότι ο κ. Πάγκαλος τέσσερις ή πέντε μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2004, απεκάλεσε συμμορία την κυβέρνηση του κ. Σημίτη. Την επομένη μέρα που οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Πάγκαλο αν φοβάται διότι μπορεί ο κ. Σημίτης να τον διαγράψει, απάντησε: «Ας με διαγράψει και τότε θα δείτε τι έχει να γίνει». Αλλά και περί τα τέλη Αυγούστου 2006, ο κ. Πάγκαλος, σε συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ, σε μια δήλωση αυτοκριτικής είπε τα εξής: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ από το 2000 και μετά τα έκανε χάλια σε όλους τους τομείς. Διαλύσαμε τη χώρα».

Κύριε Πεταλωτή, λόγω περιορισμένου χώρου δεν θα αναφερθώ στο ξεπούλημα του Αιγαίου  που επιχειρήθηκε από στενούς συνεργάτες του κ. Σημίτη (πρόταση Ροζάκη),στην παράδοση του ηγέτη των Κούρδων Οτσαλάν στους Τούρκους, στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ, στην απόσυρση των Α/Α πυραύλων S-300 με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση και μείωση της αμυντικής ικανότητος της Κύπρου, στην ακύρωση του «ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδος Κύπρου».   
Τώρα που σας ενημέρωσα  για κάποια από τα … καλά που προσέφερε ο κ. Σημίτης στην πατρίδα μας, σας συνιστώ, προτού κάνετε τέτοιου είδους αφοριστικές και καταδικαστικές δηλώσεις, που αφορούν αγανακτισμένους εξ’ αιτίας σας πολίτες, φροντίστε να διαβάσετε το αξιόλογο βιβλίο ενός πρώην συντρόφου σας με τίτλο «ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΜΥΝΑ», εκδ. «Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ», από το οποίο αλίευσα πολλά στοιχεία για τον παρόν άρθρο. Πρόκειται για τον Υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών της κυβέρνησης Σημίτη, κ. Ιωάννη Κουτσογιάννη, ο οποίος παρ’ ότι υπέγραφε μεγάλα κονδύλια, μένει ακόμα στο ενοίκιο. Ίσως να μην τον γνωρίζεται γιατί απλούστατα είχε το … μειονέκτημα να είναι ΤΙΜΙΟΣ!!!              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου