Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο Δον Κιχώτης “ανεβαίνει” στη πόλη των Μεγάρων.


Με το πολυσυζητημένο θεατρικό έργο «Δον Κιχώτης» ξεκινά τις παραστάσεις του το ΔΗ. ΘΕ. ΜΕ. στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγαρέων.
Στις 11 του Μάρτη θα συγκλονίσει τους θεατρόφιλους η αναμενόμενη παράσταση καθώς το έργο του Μιγκέλ Θερβάντες έχει σκληρά δουλευτεί από όλους, επί ένα χρόνο, για να αποδοθούν όσο καλύτερα γινόταν τα ουσιαστικά ανθρώπινα μηνύματα του κλασικού έργου.
Οι εξαίρετα καλοδουλεμένες σκηνές της υπόθεσης, διαδέχονται η μία την άλλη μέσα από ένα καταιγισμό συναισθημάτων και προκαλούν τον θεατή να αναγνώσει τις προσωπικές του βιωματικές εμπειρίες που ο σύγχρονος ρεαλισμός της οικονομικής κρίσης έχει συμπιέσει κάτω απ’ τις διάφορες κοινωνικές καταπιέσεις. Η ψυχαγωγική επαφή του κοινού είναι γεγονός και πέρα απ’ την αδιαμφισβήτητη θετική επιρροή υπάρχει η έντονη διέξοδο της διασκέδασης για όλες τις ηλικίες.
Οι έμπειροι πια ερασιτέχνες ηθοποιοί (αφού είναι ήδη το πέμπτο συνεχόμενα επιτυχημένο θεατρικό έργο που ανεβάζουν), υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου σκηνοθέτη Γιώργου Μαρδά, θα καθηλώσουν τον θεατή με την αξεπέραστη ερμηνεία τους καθώς αβίαστα θα συγκινούν και θα προκαλούν ακράτητα γέλια στη διαδρομή της φαντασμαγορικής παράστασης.
Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά, πρώτα στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαρινάκη και στους αιρετούς συμβούλους τους, όπου κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια οικονομικά εμπόδια και να προσφέρουν στους Δημότες τους ,τούτη τη μεγαλειώδη θεατρική παράσταση που δεν υστερεί σε τίποτα από τις Αθηναϊκές των μεγάλων πολυδάπανων θεάτρων! Συγχαρητήρια και στους συντελεστές της παράστασης για την ακάματη καλλιτεχνική προσπάθειά τους ώστε να αποδώσουν με ψηλή ποιότητα και άκρα φυσικό τρόπο σε όλες τις διαστάσεις του, για το κοινό, το πραγματικά αυτό δύσκολο έργο.
Έχουμε λοιπόν όλοι το δικαίωμα, να απολαύσουμε ψυχαγωγικά, στις 11 του Μάρτη, δωρεάν την υπέροχη θεατρική παράσταση του «Δον Κιχώτη» στην αίθουσα Σουσαρίων του Στρατουδάκειου πολιτιστικού κέντρου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου