Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΡΕ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;; ΑΝ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

Η Μπιρμπίλη πηγαινοφέρνει σαν την άδικη κατάρα την τροπολογία για τους Natura

Τελικά η έρμη η Μπιρμπίλη δεν κουράστηκε ακόμα να φέρνει την τροπολογία για την δόμηση στις περιοχές Natura στη Βουλή και να την ξαναπαίρνει  πίσω;;
Για τέταρτη φορά την έφερε στη Βουλή και σηκώθηκε ο Πρωτόπαπας και κάποιοι άλλοι βουλευτές του ΠαΣοΚ  και της είπαν ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Και  η Τίνα την ανάγκη φιλοτιμία εποίησε και την πήρε πάλι πίσω και πριν από λίγο  την έφερε πάλι στη Βουλή  έχοντας καταργήσει όλες τις προυποθέσεις για την δόμηση στις περιοχές Νατura.
Αγνωστο αν θα την δεχτούν  οι βουλευτές . Τελικά Τίνα  κατάντησες ανέκδοτο.Δεν βρέχει σε φτύνουν οι βουλευτές του κόμματός σου 
Κρίμα την πράσινη  ανάπτυξη που υποστήριζες.
Το μόνο που μάλλον μένει είναι τα πράσινα άλογα. 
Αν σου έχει μείνει λίγη τσίπα παραιτήσου!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου