Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ομογενής βάζει πλώρη για υπουργός στην Αυστραλία

Την ελπίδα ότι θα είναι υπουργός στη νέα κυβέρνηση Φιλελευθέρων-Εθνικών, μετά την θριαμβευτική νίκη του συνασπισμού στην εκλογική αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, εξέφρασε ο ομογενής Γιώργος Σουρής οποίος διατήρησε άνετα την έδρα του Upper Hunter και με αυξημένη πλειοψηφία. Ο κ. Σουρής, που εκλέγεται με το Εθνικό Κόμμα, διετέλεσε και στο παρελθόν υπουργός του Συνασπισμού.
Ο ομογενής είναι από τα πλέον έμπειρα και αξιόμαχα στελέχη των Συντηρητικών και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υπουργός Τουρισμού, των Μεγάλων Διοργανώσεων (Major Events) και των Τυχερών Παιχνιδιών (Gaming and Racing) στη νέα πολιτειακή κυβέρνηση. Ήταν δε, ο μόνος από τους 14 ομογενείς υποψηφίους που κατόρθωσε να εκλεγεί.
Στη γερουσία της Νέας Νότιας Ουαλίας υπηρετούν σήμερα (και δεν ήταν υποψήφιοι στις τωρινές εκλογές λόγω της οκταετούς θητείας του Σώματος), ο Γιάννης Χατζηστέργος και η Σοφία Κότση. Η θητεία και των δύο λήγει το 2015, αλλά είναι αμφίβολο εάν ο κ. Χατζηστέργος θα μείνει ως τότε. Πληροφορίες τον θέλουν να αργά ή γρήγορα να αποχωρεί για να σταδιοδρομήσει σε άλλους κλάδους, ίσως στον δικαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου