Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/51222.jpg

Κυβερνητική πρωτοβουλία ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή είχαν σήμερα ο Μανώλης Γλέζος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παν. Λαφαζάνης και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τάκος Κορωνάκης σχετικά με το θέμα της απεργίας πείνας και τα αιτήματα των 300 μεταναστών εργατών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στον Χρ. Παπουτσή ότι "είμαστε στο και πέντε και ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να έχουμε μοιραίες ανεπίστρεπτες εξελίξεις οι οποίες θα είναι μια πραγματική ιστορική τραγωδία για τη χώρα.

"Γι αυτό αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να πάρει άμεσα πρωτοβουλία ώστε να ικανοποιηθούν θεμελιώδη αιτήματα των απεργών με την εξασφάλιση άδειας παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους", τονίσε απο την πλευρά του ο Μ. Γλέζος
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου