Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ



ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - Μέλος του ΑΝΤAΡΣΙΑ. πρώην μέλος της ΟΛΜΕ. Υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν με τον συνδυασμό "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ" Είναι τώρα μέλος στην Ε' ΕΛΜΕ.
Έχει χαρακτηρίσει "ΑΝΟΗΤΟΥΣ" τους εκτελεστές της "Σέχτα", καθοδηγούσε μαζί τον Κωνσταντίνου μουσουλμανικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Άθήνας, ενώ δικαιλογούσε το πλιάτσικο και την καταστροφή της Αθήνας εκείνον το "Δεκέμβριο" χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές. Αυτός είναι ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος που συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους.... ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΧΗΜΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου