Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Η Βουλγαρία θα αναλάβει την αστυνόμευση του εναέριου χώρου των Σκοπίων

Την αστυνόμευση του εναέριου χώρου των Σκοπίων πρόκειται να αναλάβει η Βουλγαρία.
Έπειτα από συνάντηση που είχαν ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός και ο Σκοπιανός ομόλογός του, Ζόραν Ζάεφ, ο Μπόικο Μπορίσοφ επιβεβαίωσε ότι η Πολεμική Αεροπορία της χώρας του θα αναλάβει την αστυνόμευση του εναέριου χώρου των Σκοπίων.
Αυτό θα συμβεί, μόλις παραληφθούν τα νέα F-16, τα οποία η Σόφια αναμένεται να παραγγείλει εντός του 2019.
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών, όπως έγραψαν το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters και το έγκυρο στρατιωτικό σάιτ janes.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου