Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Η Καρακώστα αποκάλεσε ηλίθιο τον Σάκη Ιωαννίδη on air (Βίντεο)

Ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία ήταν καλεσμένοι η η υποψήφια βουλευτής της Β’ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης με την πρώτη να λέει για τον «γαλάζιο» υποψήφιο «μα είναι ηλίθιος ο άνθρωπος» χωρίς μάλιστα να ζητάει συγγνώμη.


Η ένταση προκλήθηκε όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό με την ίδια να αναρωτιέται «γιατί ο κύριος Ιωαννίδης (!!!) δεν είχε κάνει τους δασικούς χάρτες τόσα χρόνια που κυβερνούν αυτές οι κυβερνήσεις». Στο σημείο εκείνο ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ απευθυνόμενος προς την κ. Καρακώστα την ρώτησε επανειλημμένως αν ο λόγος που δεν προχώρησε η επένδυση του Ελληνικού είναι οι δασικοί χάρτες προσθέτοντας χαρακτηριστικά «επειδή υπάρχουν δάση μέσα στο Ελληνικό» για να πάρει την απάντηση «Μα είναι ηλίθιος ο άνθρωπος».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόταν προς τον Σάκη Ιωαννίδη μεταχειριζόμενη με ειρωνικό τρόπο εκφράσεις όπως «ο πάνσοφος κύριος Ιωαννίιδης», «δεν είναι εξυπνάδα κύριε Ιωαννίδη», «τι έξυπνος που είναι ο κύριος Ιωαννίδης» και «αν είστε λίγο έξυπνος».

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου