Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Πέταξαν με τις κλωτσιές τον Σόρος από συνέδριο στην Ιταλία

Στο Τρέντο της Β. Ιταλίας διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες ένα οικονομικό συνέδριο, όπου  συμμετείχε ο επικεφαλής της Λέγκα, διάφοροι πολιτικοί και πράγοντες αλλά και ο γνωστός και μη εξαιρετέος  Τζόρτζ Σόρος (σημ.: ο οποίος αναγκάστηκε να «τα μαζέψει» από την Ουγγαρία, εκδιωχθείς από τον εκλεγέντα εκεί πρωθυπουργό Ορμπαν).

Μιλώντας στο συνέδριο, ο “βρυκόλακας” της  Νέας Τάξης εξαπέλυσε επίθεση στον… Πούτιν καθώς και στη νέα ιταλική κυβέρνηση -ιδιαίτερα στον Ματέο Σαλβίνι- γιατί αντί να τα βρίσκει με την «ευρωένωση» και τις ΗΠΑ, κάνουν κονέ με τον Πούτιν! «Γιατί εσείς, εδώ στην Ιταλία, προωθείτε κατάργηση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας;» φώναζε.  «Πείτε μου», ούρλιαζε… «Σας χρηματοδοτεί ο Πούτιν;»
Στο συνέδριο προκλήθηκε χαμός Ο Σαλβίνι, σηκώθηκε από τη θέση του έτοιμος να ξυλοφορτώσει τον “βρυκόλακα”. «Ειλικρινά ντρέπομαι που Ιταλοί κάλεσαν αυτόν τον αισχρό υποκείμενο κερδοσκόπο στο έδαφος της χώρας μας» φώναξε. Τελικά ο βρυκόλακας αποχώρησε σε κλίμα αποδοκιμασιών, ευτυχής γιατί δεν γλύτωσε τις κλωτσιές.
Ο επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος της Λέγκα Κλαούντιο Μπόργκι δήλωσε: «Ο Σόρος ανησυχεί για την ιταλική κυβέρνηση; Ε, τότε αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση! Αντιλαμβανόμαστε αυτούς που κερδοσκοπούν εδώ και χρόνια πάνω στους μετανάστες, χρηματοδοτώντας ΜΚΟ και λαθρέμπορους για να εισβάλουν στην Ιταλία! Ο άνεμος, όμως, άλλαξε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου