Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Μπαλάσκας: «Αν πάρουμε πολιτική εντολή για τα Εξάρχεια, θα πάθετε την πλάκα σας – Θα είναι θέμα ωρών να μπούμε»

«Αν πάρουμε πολιτική εντολή για τα Εξάρχεια, θα πάθετε την πλάκα σας. Θα είναι θέμα ωρών», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

O συνδικαλιστής αστυνομικός τόνισε στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του ραδιοφωνικού σταθμού «ΘΕΜΑ 104,6 FM» ότι «χρειάζεται πολιτική εντολή, πολιτική θέληση, πολιτική βούληση». «Όταν δοθεί πολιτική εντολή στην αστυνομία για να »καθαρίσουμε» τα Εξάρχεια και ιδιαίτερα από τα εγκληματικά στοιχεία διότι έχει αποδειχθεί πλέον ότι η τρομοκρατία με τους ποινικούς και τους ψευδοαναρχικούς- ψευδοϊδεολόγους έχουν μία όσμωση και όλοι μαζί αυτοί δρουν εκ του παραλλήλου, τότε θα πάθουμε όλοι την πλάκα μας. Θα βγάλουμε τόσα ναρκωτικά, τόσα όπλα, τόσες παράνομες πράξεις και τόσους παράνομους ανθρώπους που ενδεχομένως να κρύβονται εκεί μέσα που πάρα πολύς κόσμος θα τρίβει τα μάτια του. Είναι ένα »ξεβρώμισμα» μίας ιδιαίτερης περιοχής, η οποία είναι στο κέντρο των Αθηνών και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είναι τουριστικός προορισμός και όχι αυτό το χάλι που έχει τώρα»..

Σε σχέση με τον Ρουβίκωνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε: «Δεν έχει θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει. Εάν θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει, για εμάς είναι υπόθεση ορών. Προϋπόθεση να αλλάξει ο νόμος, ώστε αυτά τα αδικήματα ώστε να γίνουν ιδιώνυμα και να έχουν τις ανάλογες τιμωρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου