Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Ανεπίδεκτος Σχολιασμού ο ανεπιτήδειος Κυβερνήτης



Κώστα  Δημ Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

O κος Πρωθυπουργός - παρά την ανεπιτηδειότητά του - κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια  δικαιολόγησης  των  αδικαιολόγητων. Δυστυχώς  περιέπλεξε τα πράγματα.
Ούτε ο ίδιος αυτοπροστατεύτηκε ούτε οι συνεργάτες του τον προστάτευσαν ώστε να μην εκτεθεί  περαιτέρω κατά την τηλεοπτική παρουσία του στον SKAI.
Είχε δύο πιθανότητες: Να ζητήσει συγγνώμη και να πει, επιτέλους,  αλήθειες. Δεν το έπραξε.  Έπαιξε και έχασε!...
Δεν είναι μόνον το ΜΑΤΙ και το νυχτερινό  απαράδεκτο  show με τους τεθλιμμένους /παγωμένους (κατά τον ίδιο) Υπουργούς.
Δεν είναι η κατάπτυστη /επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.
(Σ.Σ Νηπιακή η δικαιολογία περί συμφωνίας με ... κάποια επιστολή τέως Πρωθυπουργού  στους  ξένους  πριν μερικά  χρόνια. Τι θα πει αυτό; Επικαλείται την διαπραγμάτευση άλλου ο οποίος όμως δεν προχώρησε σε τελική συμφωνία όπως ο ίδιος; ).
Δεν είναι η αγνόηση κομμάτων και λαού για την σύναψη εκείνης της συμφωνίας.
Δεν είναι το ΌΧΙ που έγινα ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα του 2015.
Δεν είναι οι αποφυλακίσεις εγκληματιών, η έλλειψη Αστυνόμευσης , τα διαβόητα  Άσυλα, η διάλυση της Παιδείας και Υγείας.
Δεν είναι η χυδαιογλωσσία και ο ευτελισμός του Κοινοβουλίου.
Είναι και η επιστολή του τ. Υπουργού του των Εξωτερικών. Γιατί δεν την δίνει στην δημοσιότητα;
Είναι και εκείνες οι 2 1/2 ώρες των κατ' ιδίαν συναντήσεων του με τον Τούρκο  Σουλτανίσκο.  Τι ειπώθηκε; (Σ.Σ Πίσω από την δική μας πλάτη;).
Είναι τέλος η εξόντωση της μεσαίας τάξης. Την αγάπησε ξαφνικά, την αγκάλιασε: προεκλογικά και τηλεοπτικά, δηλώνοντας πως ουδέποτε ήταν στις προθέσεις και τα πιστεύω του  (πέραν βέβαια της ... παραδεδεγμένης αφέλειας και αυταπάτης) να καταστρέψει την μεσαία τάξη.
Γιατί ψεύδεται ασύστολα, ανεπίτρεπτα, ασύγγνωστα;
 

Όταν ο αποχωρήσας τ. Υπουργός Οικονομικών στη Βουλή μίλησε ευθαρσώς και ειλικρινώς περί: "Εσκεμμένης , προγραμματισμένης συρρίκνωσης των εισοδημάτων της μεσαίας τάξης ; " .
Είναι λυπηρό να προσπαθεί κανείς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Να μπαλώσει τα κουρέλια, να κάνει το μαύρο άσπρο.
Προδήλως ο κος Πρωθυπουργός έχει απόλυτη επίγνωση ότι απευθύνεται (και) σε φαιδρολάγνους , λωτοφάγους  ιθαγενείς, οι οποίοι δεν διαθέτουν μνήμη, αλλά ούτε και στοιχειώδη κριτική σκέψη.

 

ΥΓ Προς εκείνους που θα λάβουν μέρος στο μεθαυριανό εκλογοπανηγυράκι θα πρότεινα: Να επιλέξουν έναν Έλληνα Πατριώτη που θα βλάψει λιγότερο  την Πατρίδα μας!.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου