Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Παραιτήθηκε ο άχρηστος Συριζαίος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στρατηγός Αριστείδης Ανδρικόπουλος!

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στρατηγός Αριστείδης Ανδρικόπουλος!
Την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου ζήτησε και έλαβε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοΐδης....
φέρεται να ζήτησε την παραίτηση του κ. Ανδρικόπουλου, κάτι το οποίο έκανε ο μέχρι τώρα αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται η παραίτηση αυτή να γίνει δεκτή από τον υπουργό.  Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθούν και ως εκ τούτου ελέγχονται για την αξιοπιστία τους, παραιτήθηκε πριν λίγο ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Υπό παραίτηση τελούν και τέσσερις ακόμα αντιστράτηγοι της ΕΛΑΣ.   Μένει να επιβεβαιωθεί ως γεγονός τις επόμενες ώρες  Στην απόφασή του αυτή υποτίθεται ότι οδηγήθηκε, καθώς δεν κλήθηκε στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη που συγκάλεσε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Δηλαδή του ζητήθηκε εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθεί.  Σημειώνεται ότι αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η δεύτερη σύσκεψη σήμερα, υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που έθεσε ως στόχο να ανακοινώσει τη νέα αντεγκληματική πολιτική στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στις 22 Ιουλίου και να τεθεί αμέσως σε εφαρμογή.   Η πρώτη σύσκεψη αφορούσε τον αντιπυρικό σχεδιασμό και έχει στόχο να αποκτήσει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου σαφή και πλήρη εικόνα για τον έως σήμερα σχεδιασμό, τα διαθέσιμα μέσα και το δυναμικό προκειμένου να γίνουν άμεσα οι οποίες αλλαγές ή διορθώσεις κριθούν αναγκαίες, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ήδη στον Ιούλιο και τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά πιεστικά.   Παράλληλα δόθηκε εντολή να γίνει άμεσα, εντός των προσεχών ημερών, χαρτογράφηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού της αστυνομίας, με στόχο να διαπιστωθεί από ποιες υπηρεσίες μπορεί να βγουν αστυνομικοί στο δρόμο, από τα γραφεία. Η νέα αντεγκληματική πολιτική θα ανακοινωθεί θα τεθεί σε εφαρμογή στις 22 του μήνα.   Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! Σημειώνεται ότι το παρών στη σημερινή τελετή ανάληψης των καθηκόντων του κ.Χρυσοχοϊδη έδωσε και ο Φώτης Νασιάκος, πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, με κομβικό ρόλο στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου