Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

«Silver alert» για τον Πολάκη. Υπουργείο Υγείας: Χωρίς τον χοιροβοσκό Πολάκη η παράδοση- παραλαβή! Δεν μπορεί να πιστέψει οτι είναι πια ενας σκέτος μαλάκας

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλο Πολάκη
Έτσι αναμένεται ο Ανδρέας Ξανθός να σηκώσει στην πλάτη του όλη την τελετή, αφού παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον αναπληρωτή υπουργό δεν επείσθη και έτσι δεν αναμένεται να παρουσιαστεί....
Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε και νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Πολάκη δεν κατάφερε να του αλλάξει γνώμη ώστε να παραβρεθεί στην τελετή. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Παύλος Πολάκης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον εμπόδιζαν να είναι παρών στην οδό Αριστοτέλους. O Αλέξης Τσίπρας, είχε δώσει γραμμή ώστε άπαντες οι υπουργοί να είναι στις θέσεις τους για την παραλαβή - παράδοση στους νέους υπουργούς. Γραμμή που όμως δεν ακολούθησε ο κ. Πολάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου