Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, σκύλος και εσωτερικός χώροςΟ Τσίπρας φεύγει, ο Μητσοτάκης έρχεται, το Μνημόνιο μένει. Ο Προμηθέας δεσμώτης πάνω στο βράχο, οι αετοί τρώνε το ήπαρ του αλλά, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Σήμερα κάνουμε το καθήκον μας.
Για μια ακόμα φορά ο λαός είναι κυρίαρχος, θα αποφανθούμε, θα τιμωρήσουμε.

Να φέρουμε στη Βουλή περισσότερη λογική, μετριοπάθεια και λιγότερη αλαζονεία, έπαρση. Μη δώσετε ψήφο σε αυτούς που πλήγωσαν την Ελλάδα.
Ο Τσίπρας έπαιξε πίσω από την πλάτη μας, δεν σεβάστηκε τον ελληνικό λαό, τον οποίο αυτός και οι συνεργάτες του αποκαλούσε γραφικό και χρυσαυγίτη. Κανένας άλλος ηγέτης δεν πρόδωσε τόσο πολύ τον ελληνικό λαό, δεν έδειξε τέτοια ασέβεια απέναντί του. Επαιξε παιχνίδια πίσω από την κοινωνία, τη
φυλή και το έθνος μας και σήμερα φθάσαμε στο σημείο να τον αποθεώνει ο ανθέλληνας Σόιμπλε.
Αποδεικνύεται περίτρανα πόσο πιόνι των Γερμανών ήταν στην πράξη.

Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της μεταπολίτευσης.
Πήρε ένα μεγάλο "Όχι" και το έκανε ένα τεράστιο "Ναι"!
Εμφανίστηκε ως ο Τσε Γκεβάρα και εντός των τειχών τα έδωσε όλα. Και επειδή ήξερε ότι εντός 6μηνου δεν μεταβάλλεται ποτέ εκλογικό αποτέλεσμα στατιστικά στην Ελλάδα, πήρε τον Καμμένο και πήγαν σε εκλογές.
Ο Καμμένος μου έχει αφηγηθεί χιλιόμετρα ολόκληρα για τις κινήσεις Τσίπρα, τις επικοινωνίες με Αμερικανούς και Γάλλους και τις διαπραγματεύσεις. Ο Τσίπρας ήθελε μόνο την εξουσία, εξαπάτησε τον λαό και την ανέλαβε με το 3ο Μνημόνιο.

Περιμένουμε από τον Μητσοτάκη να τονώσει την ψυχολογία του Εθνους που πλήγωσαν οι τερμίτες, και οι Πολάκηδες.
Ξέρετε πως θα απαντήσετε σε αυτή τη λάσπη, την βρώμα.
Αντίος κομαντάντε, να περάσεις καλά στις θαλαμηγούς, καλό καλοκαίρι, μια και οι σύμβουλοί σου είναι πολυεκατομμυριούχοι, η ελίτ...
Υγ. Το απόγευμα θα βρεθώ, από τις 17:30 περίπου, στην εκλογική εκπομπή του Alpha TV καλεσμένος του Antonis Sroiter. Το βράδυ θα αναλύσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα στην εκπομπή του Star Channel με τη Μάρα Ζαχαρέα.
Καλή ψήφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου