Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΝΑ 'ΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΚΟΥΤΕΣ ΦΥΣΕΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙ ΑΝΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΕ, ΑΝΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΘΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Μετανάστες άγνωστης προέλευσης έσπασαν βιτρίνα καταστήματος στην οδό Βαλαωρίτου 6 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κοιμηθούν.

Φεύγοντας άφησαν πίσω παλιά ρούχα και παπούτσια, καθώς και κάτουρα και περιττώματα σε όλο το μαγαζί!

Ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε την απελπιστική κατάσταση στην οποία περιήλθε το κατάστημα.

Καταστηματάρχης της περιοχής είπε στο Inthess.gr

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο, δεν τολμούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι πλέον, κλείνουμε τα μαγαζιά μας και δεν ξέρουμε τι εικόνα θα αντικρίσουμε την επόμενη μέρα το πρωί».

Να σημειωθεί ότι στην Πολυκατοικία λειτουργεί αλληλέγγυα ΜΚΟ για πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου