Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Μαυροφορεμένοι και με πανό στην παρέλαση οι κάτοικοι του Χαλκειούς

Φωνή διαμαρτυρίας αλλά και πανό με συνθήματα παρέλασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων οι κάτοικοι του Χαλκειούς, που με αφορμή τη χθεσινή βεβήλωση του Ι.Ν. του Αγίου Χαράλαμπου από άγνωστους δράστες, ντύθηκαν στα μαύρα στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Με σύνθημα «θέλουμε πίσω τη ζωή μας και την κανονικότητά μας» αλλά και πανό με φωτογραφίες την καμένη Αγία Τράπεζα του Αγίου Χαράλαμπου, οι κάτοικοι προχώρησαν σε ειρηνική διαμαρτυρία αμέσως μετά την παρέλασή τους, στεκόμενοι απέναντι από την εξέδρα των επισήμων όπου βρίσκονταν ο Υφυπουργός Νότης Μηταράκης και οι αρχές του νησιού.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου