Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Ενωμένοι Μακεδόνες: Σαδισμός, είναι ο ρατσισμός εναντίων των Ελλήνων!

Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος θα πρέπει επιτέλους να ακούσει τις τοπικές κοινωνίες!

Φτάνει πια με τη γκετοποίηση, την έξαρση της εγκληματικότητας,την υποβάθμιση των γειτονιών μας και τη σταδιακή δημογραφική αλλοίωση της πατρίδας μας!

Φτάνει πια με την υποκρισία του επιλεκτικού ανθρωπισμού!

Αν είστε τόσο ανθρωπιστές βοηθήστε αυτούς τους ανθρώπους να ευημερήσουν στις ίδιες τους τις πατρίδες! Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε!

Γιατί δεν το κάνετε όμως; Τι σκοπιμότητες υπηρετείτε;

Και δεν έφταναν μόνο αυτά...

Τώρα πλέον ενοχοποιείτε με παρεμβάσεις εισαγγελέα το λαϊκό συναίσθημα των τοπικών κοινωνιών-όπως κάνετε στα Βρασνά- και του μέσου Έλληνα!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!

Δεν θα περάσει ο νεοταξίτικος φασισμός και δεν θα σας αφήσουμε να ενοχοποιήσετε ιδέες!

  Θα μας βρείτε απέναντί σας και θα σας το γυρίσουμε μπούμερανγκ!

Το να θέλουμε να μην γίνουμε ξένοι μέσα στον ίδιο μας τον τόπο είναι ιερό δικαίωμά μας και θα το υπερασπιστούμε μέχρι τέλους, μέχρι να νικήσουμε!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου