Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ροδόπη: Μετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό, στο νοσοκομείο αυτή την ώρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δυο μαχαιριές λένε οι πρώτες πληροφορίες
Διονύσης Βοργιάς
Μετανάστης φέρεται να μαχαίρωσε δυο φορές αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Χρόνου. Το συμβάν έγινε περί των 17:30 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιάσμου. Αυτή την ώρα ο αστυνομικός βρίσκεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα
με τις πληροφορίες του Χρόνου, ο αστυνομικός έχει δυο επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Ανανέωση: Ο αστυνομικός βρίσκεται στο Νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Έχει δεχθεί δυο μαχαιριές στο αριστερό χέρι και μια επιφανειακή στο λαιμό, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο αστυνομικός είναι περί των 30 ετών. Ο μετανάστης που επιτέθηκε στον αστυνομικό κινούταν μόνος και πεζός στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου. Κλιμάκιο αστυνομικών τον σταμάτησε για έλεγχο και τότε εκείνος επιτέθηκε και τράπηκε πεζός σε φυγή. Μέχρι κι αυτή την ώρα τον αναζητούν οι αρχές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου