Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Θ. Δρίτσας για Μόρια: «Μια φορά στο εξάμηνο οι βιασμοί μικρών παιδιών»

Θ. Δρίτσας για Μόρια: «Μια φορά στο εξάμηνο οι βιασμοί μικρών παιδιών»
Σε μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση προέβη σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος μιλώντας σε πάνελ εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για το μεταναστευτικό, αναφορικά με τους βιασμούς μικρών παιδιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υποστήριξε ότι βιασμοί στη Μόρια «γίνονται μια φορά το εξάμηνο».

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Σπύρο Καρανικόλα αναφερόταν στην κατάσταση που επικρατεί στους καταυλισμούς Hotspots τονίζοντας ότι γίνεται εμπόριο ναρκωτικών και ανθρώπων αλλά και βιασμοί παιδιών, παρενέβη ο κ. Δρίτσας ο οποίος ισχυρίστηκε για το τελευταίο...«δηλαδή μια φορά στο εξάμηνο»
Η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Καρανικόλα που απάντησε ως εξής: «Τι θα πει αυτό; Δεν ντρέπεστε να το λέτε αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας όταν γίνεται στο εξάμηνο;».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να υποστηρίζει τα λεγόμενά του για τους βιασμούς σημειώνοντας ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και επισήμανε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση», ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον κ. Καρανικόλα πως είναι «τρομολάγνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου