Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Σκηνικό πολέμου στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκαν αστυνομικοί - Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα (Εικόνες)

Σκηνικό πολέμου στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκαν αστυνομικοί - Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα (Εικόνες)

Σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια
Σκηνικό πολέμου με συντονισμένες επιθέσεις κατά αστυνομικών έστησαν το βράδυ της Πέμπτης, αναρχικοί στα Εξάρχεια. Από τις επιθέσεις,τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και πυρπολήθηκαν δύο υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες.
Από αστυνομική επιχείρηση που ακολούθησε των επιθέσεων κατά ανδρών των ΜΑΤ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, προσήχθησαν 18 άτομα, ενώ συνελήφθη και ένα από τα ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αναρχικών κινήθηκε συντονισμένα κατά των ανδρών των ΜΑΤ που πραγματοποιούσε στατική φύλαξη έξω από κτίριο στην Σπυρίδωνος Τρικούπη. Οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν έως την πλατεία Εξαρχείων όπου έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Την ίδια στιγμή,άλλη ομάδα αναρχικών στήνει καρτέρι θανάτου στην συμβολή της Μεθώνης με την Χαριλάου Τρικούπη και εκτοξεύει βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι αστυνομικοι,συνόδευαν διμοιρία των ΜΑΤ που μετέβαινε για αλλαγή συναδέλφων τους.
Το L&O εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις μοτοσυκλέτες των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ. στις οποίες αποτυπώνεται η σφοδρότητα της επίθεσης. Από την πρώτη στιγμή αστυνομικές πηγές,ανέφεραν στο L&O πως, " φέρουν μεγάλη ευθύνη όσοι έστειλαν ως προπομπό τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ σε μια αλλαγή των ΜΑΤ, οι αστυνομικοί δέχτηκαν άγρια επίθεση και ουσιαστικά πήγαν ως πρόβατα επί σφαγή".

Τα χθεσινό βραδινά επεισόδια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,είναι ουσιαστικά τα ...προεόρτια εν όψει του εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου