Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Το «καυτό» τσιφτετέλι της Ειρήνης Στεριανού και της Βασιλικής Αγγέλη που έκανε τον Πανταζή να παραληρεί! (video)

Πανταζής
Έκαναν… χαμό με την εμφάνιση τους!  Για ακόμη μια φορά το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» διασκέδασε τους τηλεθεατές σε μια εκπομπή που ήταν αφιερωμένη σε λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και του ’90....  Τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια ερμήνευσαν οι Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Βασίλης Δήμας, Βάλια Σωμαράκη και Κατερίνα Λιόλιου, χαρίζοντας σε όσους ήταν εκεί, καθώς και στους τηλεθεατές, μεγάλο κέφι!  Όλοι διασκέδασαν πολύ και χάρηκαν το συγκεκριμένο αφιέρωμα, ωστόσο, την παράσταση “έκλεψαν” δύο καλλονές, που ανέβηκαν στην πίστα και τα έδωσαν όλα με το «καυτό» τσιφτετέλι τους.  Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Στεριανού και την ηθοποιό, Βασιλική Αγγέλη, φορώντας τα μίνι σέξι φορέματα τους, χόρεψαν πλάι στον Λευτέρη Πανταζή και τον τρέλαναν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου