Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τι "Νεοναζιστές" λέμε τώρα; ΝΑΖΙ του κερατά είναι. Το γράφουν ΚΑΙ στο καταστατικό τους. Υμνητές του Χίτλερ με τη .. Βούλα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Aυτό είναι το καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Τον στρατιωτικό χαρακτήρα της, τη μυστική δομή των Ταγμάτων Εφόδου, την παντοδυναμία του Αρχηγού και τον απόλυτο έλεγχο των «κατωτέρων» από τους «ανωτέρους» αποκαλύπτει εσωτερικό κείμενο της νεοναζιστικής οργάνωσης που  έρχεται στο φως από την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Όπως αναφέρει, αδιαπραγμάτευτη ιδεολογία είναι ο εθνικοσοσιαλισμός και τα ιστορικά οικοδομήματά του, με «λαμπρότερο παράδειγμα» τη Γερμανία του Χίτλερ!...

Αδιαμφισβήτητος ηγέτης, ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός, που είναι «η Γονιμοποιός Αρχή», «ο διερμηνευτής της μυστικής φωνής του Αίματός μας».
Στη δομή της οργάνωσης περιλαμβάνονται 6 διευθύνσεις και οι υποδιαιρέσεις τους σε τμήματα, μεταξύ των οποίων τα τμήματα «Φυλετικών Ερευνών», «Εκπαιδευτικών μελών» και «Οργανώσεως Πυρήνων Αμύνης».
Η ιεραρχία των μελών χωρίζεται σε «οργανωτική» και «διοικητική» ιεραρχία, με την τελευταία να έχει βαθμίδες του τύπου: Φαλαγγίτης, Λοχίτης, Πυρηνάρχης, Ομαδάρχης, Τομεάρχης, Φαλαγγάρχης και με… απόλυτο άρχοντα τον «Αρχηγό» που είναι η «Γονιμοποιός Αρχή», ο οποίος αποφασίζει για τα πάντα…
Το λαμπρότερο παράδειγμα μιας χώρας που καθοδηγούταν από έναν τέτοιο αρχηγό «ενσάρκωση της ίδιας της ιστορικής συνείδησης της λαϊκής κοινότητας» ήταν η Γερμανία του Χίτλερ, σύμφωνα με το καταστατικό…
«Πλάι στα σκωληκόβρωτα ερείπια των δημοκρατικών κρατών βλέπαμε να φαντάζουν επιβλητικά τα οικοδομήματα των εθνών που είχαν την τύχη να οδηγούνται από μια ηγετική φυσιογνωμία. Η Γερμανία του Χίτλερ είναι φυσικά το λαμπρότερο απ' αυτά, αλλά όχι το μοναδικό...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου