Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η αρχή έγινε με την ΧΑ, τώρα πρέπει να έρθει και η σειρά των άλλων! Του Γιώργου Καρακίτσου

Πολλοί μίλησαν για μια "νίκη" της Δημοκρατίας. Άραγε περιμέναμε να πεθάνει ένας Έλληνας για να γίνει αυτή η νίκη; Ή μήπως η πολιτική ηγεσία φοβήθηκε από τα ποσοστά που θα έπαιρνε η ΧΑ στις εκλογές για τον Δήμο Αθήνας;
Σημασία έχει ότι η αρχή έγινε με την ΧΑ. Δεν πρέπει όμως να σταματήσουν εδώ. Ένα λάθος του Καραμανλή ήταν ότι νομιμοποιείσαι το ΚΚΕ. Βέβαια θα μου πεις αγαπητέ αναγνώστη ότι εκείνες τις εποχές ο κόσμος είχε ανάγκη να "αναπνεύσει" Δημοκρατία. Το ΚΚΕ έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι ένα αντισυνταγματικό κόμμα, το οποίο τόσα χρόνια ζήτημα αν έχει ψηφίσει 1 νομοσχέδιο μέσα στη Βουλή και αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι να καίει, σπάει, λεηλατεί μαγαζιά - φυσικά σε συνεργασία με του υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ....
Ο Α. Σαμαράς ρίσκαρε και έκλεισε φυλακή τα στελέχη της ΧΑ, καιρός λοιπόν ο mr. Alexis να φροντίσει και την δική του πλευρά, την πλευρά της "αθώας" αριστεράς. Έτσι λοιπόν με κάποιον τρόπο πρέπει να καθαρίσουμε και από τους υποστηρικτές του Στάλιν με έμβλημα τους το σφυροδρέπανο, αλλά πρέπει να απαλλαγούμε και από τους άλλους που κατεβαίνουν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν και με την ευκαιρία καίνε και καμιά 10αρια μαγαζιά - που οι μαγαζάτορες δεν φταίνε σε τίποτα - και μπορεί να σκοτώσουν και κανα υπάλληλο Τράπεζας.

Τέλος, παραδέχομαι την πολύ σωστή κίνηση της κυβέρνησης, αλλά παράλληλα - προς λύπη μου - διαπιστώνω για άλλη μια φορά πόσο σάπιο είναι το πολιτικό μας σύστημα, αφού φάνηκε ότι αν θέλουν μπορούν να τους κλείσουν μέσα. Σε αντίθεση, απ' ότι φαίνεται έχουν ξεχαστεί οι υποθέσεις Παπακωντσαντίνου και λίστα Λαγκάρντ, όπως επίσης και ο δοσίλογος Παπανδρέου κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος κάνοντας μπανάκια στα νησιά μας. Καλύτερα ας μη θυμηθώ το παλικάρι μας, το "διαμάντι" μας που ακούει στο όνομα "Σημίτης"..
Του Γιώργου Καρακίτσου (geo.kara@hotmail.com, News-UP.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου