Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Φυλάκιση επτά μηνών στον υπεύθυνο της ΧΑ στη Νέα Μανωλάδα

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ, επέβαλε το Σάββατο το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας στον 38χρονο, που είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής για παράνομη κατοχή πυρομαχικών....

  Ο 38χρονος που είναι υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» στη Νέα Μανολάδα συνελήφθη επειδή στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φυσίγγια πυροβόλου όπλου 9mm και 26 κάλυκες ιδίου διαμετρήματος. 
Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τα φυσίγγια είχαν ξεχαστεί επάνω στο ψυγείο του σπιτιού του από τα βαφτίσια της κόρης του. 
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου