Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΛ.ΑΣ φοβάται πως το τεράστιο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής είναι σε σπίτια αστυνομικών και εφέδρων - Χειροπέδες σε πρώην φρουρούς του Μιχαλολιάκου

Μετά τις συλλήψεις σύσσωμης της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής και την παραμονή τους στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μέχρι να απολογηθούν, οι δικαστικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να δέσουν με αδιαμφισβήτητο τρόπο τις κατηγορίες και ενδεχομένως να εντοπίσουν και νέους κατηγορούμενους, ενώ η αστυνομία έχει δώσει βαρύτητα στον εντοπισμό του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ογκοδέστατο....

Τις τελευταίες ώρες η αστυνομία εκφράζει φόβους πως ολόκληρο το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής είναι "σπασμένο" και πως μπορεί να κρύβεται ακόμα και σε σπίτια αστυνομικών ή και εφέδρων, οι οποίοι βρίσκονταν στον πυρήνα της Χρυσής Αυγής.

Οι φόβοι αυτοί εκφράζονται από την Ελληνική Αστυνομία από διάφορα περιστατικά που τις τελευταίες ώρες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Μετά την ανθυπαστυνόμο που έχει ήδη συλληφθεί και στο σπίτι της βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, τώρα έρχονται στη δημοσιότητα και νέα κρούσματα. 

Ήδη, όπως έγινε γνωστό με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο αρχιφύλακες από την Αττική καθώς στα σπίτια τους βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά. Συτγκεκριμένα, στο σπίτι του 29χρονου αστυφύλακα βρέθηκε μία μεταλλική σιδερογροθιά, ενώ στην οικία του 40χρονου αρχιφύλακα που επίσης υπηρετεί στην Αττική βρέθηκαν (121) φυσίγγια διαμετρήματος 45 mm , (15) φυσίγγια διαμετρήματος 32 mm , (8) φυσίγγια διαμετρήματος 38 mm , σπρέι πιπεριού, (4) κροτίδες και ξύλινη αστυνομική ράβδος. 
Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση η είδηση δεν είναι τόσο το γεγονός πως αστυνομικοί είχαν παράνομα όπλα και πυρομαχικά, αλλά το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι ήταν παλιότερα φρουροί του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.
Μαζί με αυτούς τους δύο, άλλος ένας αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ο συγκεκριμένος 41χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στο Βόλο είχε στο σπίτι του αεροβόλο όπλο και 160 μεταλλικά σφαιρίδια. Και σε αυτή την περίπτωση όμως ο συγκεκριμένος αστυνομικός βρισκόταν στη φρουρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλιόπουλου. 


Και σε αυτούς τους φόβους της ΕΛ.ΑΣ έρχεται να προστεθεί και ένα περιστατικό της τελευταίας στιγμής. Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικά λεπτά ένας αστυνομικός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι κατείχε εξαρτήματα και ανταλλακτικά όπλων, τα οποία φέρεται ότι εμπορεύοταν μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν περίπου 100.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ προκύπτει πως έκανε δεκάδες παραγγελίες μέσω ίντερνετ όπλων και πυρομαχικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου