Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Έτοιμα τέσσερα εντάλματα σύλληψης για βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής – Το ένα αφορά στο αδίκημα της παιδεραστίας!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο συρτάρι του εισαγγελέα προς χρήση τα εντάλματα σύλληψης για τέσσερις βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής τα ονόματα των οποίων έχει στη διάθεσή του το ιστολόγιο και για ευνόητους ωστόσο λόγους δεν τα δημοσιεύει. Το αδίκημα αφορά στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, το αδίκημα είναι διαρκές ως εκ τούτου και το αυτόφορο είναι διαρκές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μεταξύ των τεσσάρων δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παπάς, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, οι οποίοι πέρασαν πριν από λίγο την πόρτα του Αρείου Πάγου. Σοκ προκαλεί και η πληροφορία ότι το ένα ένταλμα για Βουλευτή της Χρυσής Αυγής είναι μη πολιτικό αδίκημα εμπίπτει στο άρθρο 187...
του ποινικού κώδικα και αφορά στο αδίκημα της παιδεραστίας!  Πρόκειται για είδηση βόμβα που αυτήν την ώρα "βγαίνει στον αέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου