Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Βάλτε και κόκκινα λαμπάκια να δικαιωθούν στον ... "περίγυρο." ΒΟΥΛΗ ΟΙ ... "ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΜΑΛ@ΚΕΣ"


Οι ... Μαλτέζοι λεμβούχοι φημίζονταν για το υβρεολόγιό τους, αλλά νομίζουμε ότι η φήμη τους ωχριά μπροστά σε αυτά που ακούμε στην Βουλή, εσχάτως.Με αφορμή το αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Α. Ντινόπουλου (ΝΔ), το οποίο υπέβαλλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Ν. Μαριάς ακούστηκαν τα εξής:
«Τι λες μωρή φραγκόκοτα!» (φώναξε η Ραχήλ Μακρή στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη όταν είχε το λόγο).....
«Είσαι ψυχοπαθής, είσαι ψυχασθενής» (της απάντησε άγνωστος βουλευτής της ΝΔ).
«Είστε ο μετρ της πολιτικής κωλοτούμπας» (είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος απευθυνόμενος στον Ν.Μαριά, παλαιό αριστερό).
«Η λάσπη που πετάτε δείχνει ότι δεν αλλάζετε κι είστε αμετανόητοι κωλοτούμπες» απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
«Είσαι μαλάκας» (του φώναξε άγνωστος βουλευτής της ΝΔ)
Όλα αυτά είναι γραμμένα στα πρακτικά της Βουλής.
Κατά τα λοιπά μόνο η Ε.Ζαρούλια της Χ.Α. θα πληρώσει πρόστιμο 1500 ευρώ γιατί αποκάλεσε "Αληταρά" τπν υπουργό Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου.(λάθος της βουλευτού της ΧΑ έστω και αν έχει δικαιολογητικό ότι θεωρεί πώς υπουργός βρίσκεται πίσω από την φυλάκιση του συζύγου της Νίκου Μιχαλολιάκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου