Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στο αυτόφωρο σε λίγη ώρα η σύζυγος και ο αδερφός του Γ. Γιακουμάτου – Εξετάζουν και τον ίδιο

Στο εδώλιο η σύζυγος και ο αδερφός του Γ. Γιακουμάτου – Εξετάζουν και τον ίδιο

Στο πρόσωπο του Γεράσιμου Γιακουμάτου επεκτείνεται η έρευνα για τις φορολογικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν στον οίκο ευγηρίας που διατηρούν η σύζυγός του μαζί με τον αδελφό του στο Νέο Ψυχικό. 
Με εντολή της εισαγγελίας θα ελεγχθεί η μετοχική σύνθεση της εταιρίας που διαχειρίζεται την επιχείρηση και εφόσον διαπιστωθεί ότι φορολογικά υπόχρεος είναι και ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ, τότε θα ζητηθεί η άρση του βουλευτικής ασυλίας....

προκειμένου να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες. 
Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι δικάζονται στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η σύζυγο του Γ.Γιακουμάτου, ο αδελφός του, καθώς και η διαχειρίστρια και ο λογιστής της επιχείρησης. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανακριβή έκδοση φορολογικών στοιχείων.
Χθες το απόγευμα τα δυο συγγενικά πρόσωπα του Γ.Γιακουμάτου και οι δυο εργαζόμενοι στο οίκο ευγηρίας που είχαν διαχειριστικά καθήκοντα πέρασαν το κατώφλι της Εισαγγελίας. 
Σύμφωνα με την οικονομική αστυνομία, οι υπεύθυνοι του οίκου ευγηρίας φέρονται να εμπλέκονται σε φορολογικές παραβάσεις και πιο συγκεκριμένα σε απόκρυψη ποσού 24.000 ευρώ. 
Ο Γ.Γιακουμάτος μιλώντας χθες το enikos.gr εξέθεσε τις δικές του απόψεις για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου