Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΥΛΗ. Τα ΚΑΘΗΚΙΑ "Τίμησαν" τους ήρωες, μαζί ΚΑΙ ο Σημίτης!!


Ίμια: 18 χρόνια μετά, τιμή στους 3 νεκρούς

Με ενός λεπτού σιγή στην αίθουσα της ολομέλειας τίμησε η Βουλή των Ελλήνων τη μνήμη των τριών ηρώων πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού, των υποπλοιάρχων Παναγιώτη Βλαχάκου και Χριστόδουλου Καραθανάση και του αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού, οι οποίοι χάθηκαν τη βραδιά των Ιμίων υπερασπιζόμενοι την πατρίδα. 
Μητέρα Γιαλοψού: Να πουν την αλήθεια.....


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος εξέφρασε εκ μέρους της κυβέρνησης την τιμή της Πολιτείας στη μνήμη των ηρώων που έπεσαν στα Ιμια στις 31 Ιανουαρίου 1996. 
Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι πρέπει να αποκαλυφθεί τι έγινε τη νύχτα των Ιμίων και πως έπεσε το ελικόπτερο με τους ήρωες.
Ο πρωθυπουργός σήμερα θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τις οικογένειες των τριών θυμάτων σε μια επίσκεψη που εκτός από τον πολιτικό της χαρακτήρα, δεν παύει να αποτελεί συμβολισμό της οφειλόμενης τιμής της πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου