Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Το επιχείρημα της χρονιάς απ' τη Ζωή: "Που θα βρούμε τα λεφτά; Θα δουλέψουμε και θα τα βρούμε..."

Με δηλώσεις της στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζεται καθημερινά για να είναι έτοιμος όταν κληθεί από το λαό να κυβερνήσει, ενώ σημείωσε ακόμη πως το κόμμα της έχει δεσμευθεί για την κατάργηση του Μνημονίου και θα το πράξει.

Ακόμη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως πολιτικά η κυβέρνηση έχει ήδη εξαντλήσει το χρόνο της και πρόσθεσε ότι «η Δημοκρατία δεν είναι μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια, είναι κάθε μέρα».

«Δεν έχουμε την αλαζονεία να παριστάνουμε τους πανέτοιμους για να κυβερνήσουμε. Κάθε μέρα αλλάζουν και οι συνθήκες», τόνισε ακόμη η βουλευτής και πρόσθεσε: «Θα δουλέψουμε για να βρούμε χρήματα για το πρόγραμμα μας. Τα λεφτά δεν τα βρίσκει κανείς στο πηγάδι. Θα πετύχουμε διαγραφή μεγάλου μέρους τους χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου