Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ν.Δένδιας: "Τραγική η ποιότητα των λαθρομεταναστών"

Μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Nίκος
Δένδιας είπε ότι η Ελλάδα δεν συμφωνεί με τη συνθήκη Δουβλίνο 3, ενώ αναφερόμενος στο μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε χαρακτήρισε... «τραγική» την ποιότητα των λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα.
«Εμείς λέμε ότι δεν μπορεί να είμαστε αρμόδιοι, πρέπει να υπάρχει κατανομή», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας και τόνισε ότι η ποιότητα των λαθρομεταναστών που δέχονται οι Έλληνες «είναι τραγική»!
Όπως εξήγησε, ο μετανάστης της Σοβιετικής Ένωσης που πάει στη Σουηδία έχει ένα επίπεδο τονίζοντας πως εμείς αντιμετωπίζουμε λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές το Αφγανιστάν με μια άλλη κουλτούρα από έναν άλλο κόσμο.

«Αυτή είναι η δική μας ατυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Δένδιας μίλησε επίσης για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας λέγοντας ότι η ελληνική αστυνομία «φεύγει από την εποχή του Ηλία του 16ου» και δημιουργεί κατά κάποιο τρόπο το ελληνικό FBI!

«Με ένα προχειρότατο νομοθέτημα του ‘84 συγχωνεύτηκαν σε ένα βράδυ αστυνομία και χωροφυλακή, αλλά παρέμενε το μοντέλο της δεκαετίας ‘50 και του ‘60 του Ηλία του 16ου. Μακάρι να ήμασταν σε κείνους τους καιρούς να σφυρίζουμε αμέριμνα και να συλλαμβάναμε τον κλεφτή. Τα πράγματα έχουν αλλάξει», είπε ο υπουργός και έκανε λόγο για καθετοποίηση των δομών με μια αστυνομία για την ασφάλεια, κάτι σαν Ελληνικό FBI.

Είναι φανερό πως όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο θα αυξάνονται οι πολιτικές δηλώσεις περί τραγικής ποιότητας λαθρομεταναστών που ξαφνικά ανακαλύφτηκαν...Τυχόν διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ την εξέλαβαν υπόψη; Άλλωστε με αυτόν θα συγκυβερνήσουν...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου