Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αλβανός έβαζε βόμβες ως "Πυρήνες της Φωτιάς";

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Αλβανός κακοποιός συνελήφθη στη γειτονική χώρα και δήλωσε στις Αρχές ότι έχει συνεργαστεί με την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».
Ο Αλβανός υπήκοος έχει καταθέσει προφορικά στην αστυνομία της χώρας του ότι έχει συμμετάσχει σε βομβιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα.
Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά την έκρηξη στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Τον Αλβανό κρατούμενο αναμένεται να ανακρίνει κλιμάκιο Ελλήνων Αξιωματικών που έχει βρεθεί στην Αλβανία με αφορμή τη σύλληψη του δραπέτη Ιλίρ Κούπα.
Από την ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν επιφυλάξεις για τη βασιμότητα των ισχυρισμών του, ωστόσο, σύμφωνα με την «Καθημερινή», αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν ενδείξεις ανάμιξής του σε ορισμένες από τις ενέργειες που φέρεται να ομολογεί, και συγκεκριμένα: την επίθεση στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, την έκρηξη βόμβας σε νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Συγγρού στην Καλλιθέα και τη συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία στο κέντρο της Αθήνας, που αποδόθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Η έκρηξη στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης είχε γίνει τον Μάιο του 2010 και την ευθύνη της επίθεσης είχε αναλάβει η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο εν λόγω κρατούμενος δεν συνδέεται με τον δραπέτη Ιλίρ Κούπα και συνελήφθη προ ημερών σε επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας, ενώ δεν φαίνεται να είναι καταγεγραμμένος στο αρχείο της ΕΛ.ΑΣ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου