Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!
Τις προτάσεις του για τη λαθρομετανάστευση παρουσίασε σήμερα σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή συνάντησή του με εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και εκπροσώπους συλλόγων μεταναστών ο Αλέξης Τσίπρας

Προτάσεις Τσίπρα για λαθρομετανάστες
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε ότι το πρόβλημα έχει δύο όψεις αυτό της ανθρωπιστικής κρίσης και της υποβάθμισης ολόκληρων συνοικιών λόγω του οξυμένου αυτού κοινωνικού φαινομένου και τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης της μετανάστευσης εντός ΕΕ.

“Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να δημιουργήσει μια διαρκή κοινωνική συμμαχία, ώστε να μην ακούγονται μόνο οι ακραίες φωνές μισαλλοδοξίας, αλλά να ακουστεί και η φωνή της λογικής” είπε ο κ. Τσίπρας και πρότεινε μια νέα μεταναστευτική πολιτική βασισμένη σε πέντε άξονες.
Οι άξονες των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ όπως τους παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας είναι οι εξής:
Αλλαγή του καθεστώτος νομιμοποίησης των μεταναστών, με στόχο την κοινωνική ένταξή τους.
Χορήγηση ασύλου στους πολιτικούς πρόσφυγες που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές και, επίσης, να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να μεταβούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Αμεση δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των μεταναστών και όχι στρατοπέδων κράτησης.
Να σταματήσουν οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις “σκούπα”, που δεν προσφέρουν λύσεις και η αστυνομία να μην ασχολείται με το άσυλο, αλλά με την πάταξη της εγκληματικότητας.
Να ληφθούν άμεσα μέτρα “απογκετοποίησης” των αστικών κέντρων με υγειονομικές παρεμβάσεις, συγκρότηση κοινωνικών υπηρεσιών, με στόχο την κοινωνική ένταξη των μεταναστών, με άμεσες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των συνθηκών των λαϊκών γειτονιών και άμεση στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις περιοχές που έχουν “γκετοποιηθεί”.
“Η Ελλάδα, πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για μια νέα ευρωπαϊκή πολιτική στο πρόβλημα αυτό και να στηρίξει οικονομικά και αναπτυξιακά τις χώρες προέλευσης των μεταναστών, ώστε να αντιμετωπίσει τις αιτίες του προβλήματος. Και παράλληλα, να στηρίξει κοινωνικές υποδομές στις χώρες υποδοχής των μεταναστών” κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου