Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΟΜΕΛΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ! ΕΚΤΟΣ Κ.Ο.ΚΑΙ Ο ΣΤ. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ!



Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής τίθεται ο βουλευτής Κορινθίας Στάθης Μπούκουρας, μετά τις χθεσινές πληροφορίες περί επικείμενης ανεξαρτητοποίησής του.  Με ανακοίνωση του γραμματέα της ΚΟ Πολύβιου Ζησιμόπουλου, ο Στάθης Μπούκουρας δεν βρίσκεται πλέον στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής, ενώ καλείται να παραδώσει την έδρα του...
στον ελληνικό λαό, «όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του». 
«Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στο ίδιο κλίμα είναι δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη που σημείωσε ότι δεν πτοούνται από τις επιθέσεις, προσθέτοντας με νόημα πως ο Μάιος είναι κοντά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου