Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ετοιμάζονται για αποκαλύψεις έγκλειστα στελέχη της Χ.Α.

Ετοιμάζονται για αποκαλύψεις έγκλειστα στελέχη της Χ.Α.Ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, που ανεξαρτητοποιήθηκε καταγγέλλοντας την εγκληματική δράση της οργάνωσης, φαίνεται ότι ξεκινά έναν κύκλο αποκαλύψεων και από άλλα στελέχη του κόμματος, σύμφωνα με το Εθνος. Σύμφωνα με πρώην στελέχη του ακροδεξιού χώρου, ετοιμάζονται να ανοίξουν στόματα ακόμα και έγκλειστων από την ηγετική ομάδα του κόμματος, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να «σώσουν» τον εαυτό τους όταν έρθει η ώρα της κρίσης από την ελληνική Δικαιοσύνη. Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν -σύμφωνα με το δημοσίευμα- ότι για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί έχουν ανοίξει το στόμα τους αρκετά στελέχη της Χρυσής Αυγής και κάνουν λόγο για ονόματα-έκπληξη, ενώ υπενθυμίζουν ότι τα στελέχη της ηγεσίας που βρίσκονται εντός και εκτός Κορυδαλλού είναι. επιρρεπή -όπως λένε χαρακτηριστικά- στο να «δίνουν» πρώην συντρόφους τους στην Ασφάλεια προκειμένου να εμφανιστούν συνεργάσιμα με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Θυμίζουν, δε, το παράδειγμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, μίλησε στην Ασφάλεια για όλους τους συνεργάτες του στη βομβιστική ενέργεια του 1977, στον κινηματογράφο ΡΕΞ, όταν συνελήφθη από την αστυνομία, προκειμένου να μειωθεί η ποινή του.
Επισημαίνεται, τέλος, ότι η αποχώρηση του βουλευτή Λάρισας από τη Χρυσή Αυγή έρχεται σε μια στιγμή που η Βουλή αποφασίζει την άρση της ασυλίας των βουλευτών του κόμματος και ενώ αύριο συζητείται στην Επιτροπή Δεοντολογίας το θέμα της άρσης ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών του κόμματος, ενώ έχει κληθεί -αυτό έγινε πριν από την ανεξαρτητοποίηση- και ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου