Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

  ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

 Ο ανεξάρτητος συνδυασμός "ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαίου και στο πλαίσιο των διεργασιών για την στελέχωση του ενεργού δυναμικού της, με στόχο  πάντα την ενεργοποίηση νέων ανθρώπων, για νέες και δημιουργικές πολιτικές ιδέες, ανακοινώνει  επισήμως  την υποψηφιότητα,  για την ανάδειξή τους σε Δημοτικούς Συμβούλους, του 30χρονου Ιωάννη Παντελάκη και του 25χρονου Ηλία Μουσταϊρα.

Ο κ. Ιωάννης Παντελάκης, είναι πτυχιούχος Διπλάρειου και Σιβιτανίδειου Σχολής, στον τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών - Οργάνωση και Διοίκηση Εργαστηριακής μονάδας και απόφοιτος της Σχολής future business school, στον τομέα Τεχνικές Επικοινωνίας.
Από το 2001 έως το 2010, εργάστηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στο χώρο του επίπλου, ως Σύμβουλος Τεχνικής Οργάνωσης, ενώ τα τελευταία τρία ( 3 ) χρόνια, εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση στο χώρο του αυτοκινήτου, ως Υπεύθυνος Διαχείρισης Πιστωτικού Τομέα.


Ο κ.Ηλίας Μουσταΐρας  είναι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΑΤΕΙ Πάτρας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως Μηχανικός σε έργα υποδομής στο τμήμα Μελετών-Κατασκευών.
Από τα μαθητικά του χρόνια έως σήμερα και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα δυναμική και ενεργό παρουσία σε κοινωνικούς αγώνες και ζητήματα που αφορούν  στην τοπική κοινωνία και στους νέους του Δήμου.
Το 2007, σε ηλικία 18 ετών ήταν Ιδρυτικό μέλος της εθελοντικής ομάδας «Νέοι Σε Δράση» με δράσεις σε θέματα Περιβάλλοντος – Πολιτισμού – Αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.
Από το 2008 έως το 2013 ήταν εκλεγμένο Μέλος στο Δ.Σ. του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Μεγαρέων, όπου ξεχώρισε για τον δυναμικό χαρακτήρα και τον λόγο του.
Η μεγάλη του αγάπη για τον Ιστορικό Βύζαντα τον οδήγησε μαζί με ομάδα συμπολιτών, να ιδρύσουν την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ τον Οκτώβριο του 2011.
Είναι Μέλος της Επαγγελματικής & Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.)
Η υποψηφιότητά τους για την ανάδειξή τους σε Δημοτικούς Συμβούλους, σε συνδυασμό και με την στελέχωση κι με άλλους νέους, άξιους και ικανούς ανθρώπους, αποδεικνύει την συνέπειά μας στην υιοθέτηση του αιτήματος για νεανική συμμετοχή, με φρέσκα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γρηγόριος Σταμούλης, ανταποκρινόμενος στο λαϊκό αυτό αίτημα και γνωρίζοντας τις ικανότητες και τις δυνατότητες του κ. Ιωάννη Παντελάκη και του κ. Ηλία Μουσταϊρα, εκφράζει την χαρά  και την ικανοποίησή του γι' αυτές τις ελπιδοφόρες για το μέλλον του τόπου συμμετοχές και τους εύχεται καλή επιτυχία στον κοινό στόχο και σκοπό της "ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ", που δεν είναι άλλος, από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πόλεων των Μεγάρων,  Νέας Περάμου και των δημοτών τους.

Εκ του Γραφείου Τύπου της "ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου