Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ «ΑΝΔΡΑΣ» και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α., Ι.ΛΑΓΟΣ και Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ Η ...«ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΝΑΖΙΣΤΟΥΛΑ», ΝΙΚΟΛ ΜΠΕΝΕΚΗ...!!!

Ο ΑΝΔΡΑΣ Η... «ΤΙΜΗ» και Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΝΑΖΙΣΤΟΥΛΑ ΤΟ «ΑΙΜΑ»,  ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

Κι όμως το «παληκάρι»  πού βλέπετε χέρι--χέρι, με τον συντροφό του, ήταν νονός του υποκόσμου, νταής, πού έπαιρνε ποσοστά προστασίας από τους Πακιστανούς, συμμετείχε σε προστασίες άλλων μαγαζιών, μεσολαβούσε σε σπάσιμο επιταγών και φυσικά στο επικερδές επάγγελμα του εκβιασμού.
Ο εν λόγω «πολιτικός άνδρας», πού  έκανε τον νταή κυρίως σε αδύναμους και ανυπεράσπιστους Πακιστανούς γιά να τους τά «παίρνει» στη συνέχεια, (αφού αυτό ήταν το επαγγελμά του) με  φερεντζέ το μουστάκι,  είχε και... αγαπημένη...!!!

Δεν ήταν Πακιστανή, αλλά Αλβανίδα...

Την είχε μάλιστα τοποθετήσει και επι του... ιδεολογικού της Χ.Α., γιά να μορφώσει τα παιδομαζώματα του κόμματος και βέβαια να τους εμφυσήσει την Εθνική μας πίστη.!...
Είναι σπαρταριστικοί οι διάλογοι πού καταγράφηκαν στα SMS, όπου την ενημέρωνε γιά την εγκληματική του δραστηριότητα και την καληνύχτιζε με το χαϊδευτικό...  «πρόστυχη ναζιστούλα»...!!!... 
********
Η δε Αλβανίδα, μιας και της «τάφερνε» από τις απειλές και τους εκβιασμούς, περιχαρής του απαντούσε: 
 ********
«Ο άντρακλάς μου δέρνει... λα λα λα. Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη;»

*********-
Άλλο άν ο «άντρακλας» ζήλευε την Αλβανίδα απειδή επαινούσε τον...Κασιδιάρη και ό «άντρακλας» παραπονιόταν ότι δεν τον... σέβεται και τον έχει γραμμένο στα παπούτσια της...!!!
*********
Υπάρχουν και άλλες καταγραφές με διάφορες «περιπέτειες--περιπτωσεις» Λαγού, αλλά δεν είναι του παρόντος...
********
 Οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως και τα εσωτερικά μαχαιρώματα στη Χρυσή Αυγή. 
********
Sms που δέχτηκε ο Λαγός από πρόσωπο της τοπικής Θεσσαλονίκης, αφορά ακριβώς αυτό: 
********
«Να ξέρεις Γιάννη, Θεσσαλονίκη κάνει κουμάντο η γκόμενα του βουλευτή Ματθαιόπουλου. 
Άσε, τραγική κατάσταση. 
Γιάννη, η τύπισσα είναι ο άνθρωπός του, όλη τη... φοβούνται»...!!!
http://politikosafari.blogspot.com/2014/03/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου