Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”

                             ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ πιστεύει πολύ στις ικανότητες, στις δυνατότητες και στην δημιουργική ενασχόληση των νέων με τα κοινά και είναι σίγουρη, πως το σφρίγος, η ορμητικότητα, ο δυναμισμός και οι νέες και καινοτόμες ιδέες τους θα φέρουν το καινούριο και την αλλαγή, που επιζητεί σήμερα η κοινωνία του Δήμου μας. Για τους παραπάνω λόγους υποδέχεται στις τάξεις της με αισιοδοξία για το μέλλον του Δήμου την νεαρή Δικηγόρο κ. Οικονόμου Γεωργία του Χάρη. Η κ. Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε  στα Μέγαρα, αφού κατάγεται από αυτά. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ντάρμπυ (University of Derby) Ηνωμένο Βασίλειο, το 2006. Συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον (University of Southampton), όπου απέκτησε  μεταπτυχιακό  τίτλο με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο στους τομείς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δικαίου του Περιβάλλοντος και Δικαίου της Θάλασσας. Συνέχισε τις σπουδές  στην Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου Θράκης, όπου εντρύφησε στο Ελληνικό Δίκαιο. Είναι  διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το ΚΕΑΔ. Είναι επίσης Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Μεγάρων, Συνεργάτης και Μέλος του Δ.Σ της Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Η υποψηφιότητά της για την ανάδειξή της σε Δημοτική Σύμβουλο και η συμπόρευσή της με τα υπόλοιπα άξια και ικανά στελέχη και υποψηφίους της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ δείχνουν την πίστη και την συνέπεια του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας, για να πορευτεί ακομμάτιστα με νέα, ικανά, έντιμα και ανιδιοτελή άτομα για μία διοίκηση με νέο ύφος και ήθος.
 Ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Γρηγόριος Σταμούλης, έχοντας ουσιαστική επίγνωση του τι σημαίνει διοίκηση και γνωρίζοντας τις ικανότητες και δυνατότητες της κ. Οικονόμου Γεωργίας, εκφράζει την χαρά και την ικανοποίησή του και της εύχεται καλή επιτυχία στον κοινό στόχο και σκοπό, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.
Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου