Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Γράφει ο Ναύαρχος Στέλιος Φενέκος
 

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές τους κινδύνους που δημιουργούνται από τα λάθη στην τεχνική των διαπραγματεύσεων που ακολουθεί η Ελληνική και η Ελληνοκυπριακή πλευρά για το Κυπριακό.
Και έχουμε προτείνει συγκεκριμένη μεθόδευση!!!
Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε συνεχώς για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν από τα λάθη αυτά.
Σήμερα η ανοησία Κοτζιά στην διαπραγμάτευση αναδεικνύεται ολάκερη όσο και να προσπαθεί να την κρύψει με κορώνες.
Με το να ξεκινήσει την διαπραγμάτευση, βάζοντας από την αρχή μαζί στο τραπέζι τον στρατό κατοχής και το καθεστώς εγγυήσεων, απλά εξίσωσε το διαρκές έγκλημα της κατοχής με την συμφωνία

για εγγυήσεις, η οποία είναι κομμάτι του διαμορφωμένου διεθνούς δικαίου για την Κύπρο.
Τώρα οι Τούρκοι συνέδεσαν και επισήμως την στρατιωτική εισβολή και κατοχή με το καθεστώς εγγυήσεων και προβάλουν πλέον χωρίς τις δέουσες αντιδράσεις την παράνομη κατοχή ως εγγύηση για την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων.
Αλήθεια τώρα καταλάβατε τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας και ότι απαιτεί μόνο και δεν δίνει κάτι;
Η προσπάθεια των Τούρκων είναι προφανές ότι στοχεύει στο να κατηγορηθεί η Ελληνική πλευρά ως άκαμπτη, για να της επιρρίψουν τις ευθύνες της διαφαινόμενης αποτυχίας των διαπραγματεύσεων.
Έτσι θα κάνει ένα βήμα ακόμη προς την νομιμοποίηση της κατοχής και την ακύρωση των περιοριστικών προβλέψεων για το κατεχόμενο τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου