Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Λαθρομετανάστες ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ στο Κιλκίς... βγήκαν στους δρόμους με ΡΟΠΑΛΑ και ΜΑΧΑΙΡΙΑ και ΛΗΣΤΕΥΑΝ πεζούς...



Συνελήφθησαν οι δύο και αναζητούνται οι υπόλοιποι συνεργοί τους... Σαν από συμβάν του Αστυνομικού δελτίου το αντιμετωπίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ...



Ενας 29χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στο όριο του αυτοφώρου και ένας 25χρονος αλλοδαπός που επίσης συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης φέρονται ως δράστες ληστείας σε βάρος αλλοδαπών σε περιοχή του Κιλκίς.
Συγκεκριμένα, κατά τις βραδινές ώρες της 8ης Αυγούστου οι δύο τους, μαζί με συνεργούς τους, ακινητοποίησαν τέσσερις πεζούς αλλοδαπούς και με την απειλή μαχαιριών και ροπάλων, αφαίρεσαν απο αυτούς 430 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Επιχείρησαν στη συνέχεια, ανεπιτυχώς, να αφαιρέσουν χρήματα και από άλλον αλλοδαπό.
Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν 470 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου