Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ανήλικοι 11 και 14 ετών χτύπησαν ηλικιωμένο 91 ετών για να τον ληστέψουν

Σχετική εικόναΒίαιη επίθεση, με κίνητρο τη ληστεία, πραγματοποίησαν τέσσερις ανήλικοι σε βάρος ηλικιωμένου στην περιοχή της Καβάλας! Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της περασμένης Κυριακής, τα παιδιά φάσεις προσπάθησαν να μπουν στον χώρο. Ο υπερήλικας αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και όταν τους ζήτησε να αποχωρήσουν, ένα εκ των παιδιών τον έσπρωξε και τον πέταξε με δύναμη στο έδαφος. Οι ανήλικοι....
«χτένισαν» το σπίτι και πήραν όσα χρήματα βρήκαν και στη συνέχεια διέφυγαν. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε, τραυματισμένος, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Συνελήφθησαν άμεσα Για την υπόθεση ξεκίνησαν άμεσα έρευνες της αστυνομίας και ένα 24ωρο αργότερα, τη Δευτέρα, συνελήφθη ο 14χρονος -που φέρεται ότι χτύπησε τον ηλικιωμένο. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του. Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται και οι άλλοι τρεις μαθητές, καθώς και οι γονείς των τεσσάρων, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου