Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

«Βοηθείστε με σας παρακαλώ με έχουν απαγάγει…» - Πως κατάφερε να διαφύγει από τον εφιάλτη ένα 15χρονο κορίτσι. Το άρπαξαν γύφτοι απ την Αθήνα και βρέθηκε στη Λαμία

«Βοηθείστε με σας παρακαλώ με έχουν απαγάγει…» - Πως κατάφερε να διαφύγει από τον εφιάλτη ένα 15χρονο κορίτσι
Σοκ προκαλεί η υπόθεση απαγωγής μίας 15χρονης μαθήτριας Γυμνασίου που κατήγγειλε η ίδια ότι κακοποιούνταν συστηματικά.  Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης όταν η μαθήτρια μπήκε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Λαμίας και είπε στη φαρμακοποιό:«Με έχουν απαγάγει. Σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου»...
σύμφωνα με το lamiareport.gr.  Η ιδιοκτήτρια, η υπάλληλος και ένας πελάτης που άκουσαν τα λόγια της 15χρονης τη ρώτησαν τι συμβαίνει με το κοριτσάκι να απαντά, σύμφωνα με το δημοσίευμα:«Είμαι από Αθήνα, από τη Νίκαια. Εκεί πήγαινα σχολείο. Με έχουν απαγάγει. Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει».  Η 15χρονη έδωσε το τηλέφωνο της μητέρας της και η φαρμακοποιός την πήρε. Η γυναίκα μίλησε με την κόρη της και την φαρμακοποιό, στην οποία είπε να ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. για να πάει στο σημείο και να παραλάβει το κοριτσάκι, σύμφωνα πάντα με το lamiareport.gr.  
Η εμφάνιση του «συζύγου»  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αργότερα εμφανίστηκε ένας νεαρός γύφτος και αναζητούσε την 15χρονη. Σε ερώτηση για το ποιος ήταν απάντησε «ο σύζυγός της».  Μετά από επίμονες ερωτήσεις, για το πόσο χρόνων είναι, πότε παντρεύτηκε την έφηβη, απάντησε πως δεν είναι παντρεμένος με το κορίτσι αλλά το «πήρε» από το σπίτι με την άδεια του πατέρα του!  
Ο εφιάλτης  
Η 15χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς πως την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το αδερφάκι της στη Νίκαια την άρπαξαν και την έβαλαν σε ένα μπλε αυτοκίνητο. Στη συνέχεια την μετέφεραν στη Λαμία και κατάλαβε πως είναι γύφτοι από την Αλβανία που γνωρίζουν τον πατέρα της, ο οποίος συζεί με άλλη γυναίκα και όχι με τη μητέρα της. Οι απαγωγείς είναι συγγενείς με τη γυναίκα με την οποία συζεί ο πατέρας της 15χρονης.  Το παιδί αναγκάστηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να ζει σε αυτοσχέδια παραπήγματα και άκουσε τη μητέρα του «γαμπρού» να λέει: «Από τώρα είσαι η νύφη μου».  Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης. Βιασμοί, ξύλο και επαιτεία, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Την έβγαζαν καθημερινά στο κέντρο της πόλης και την έβαζαν να ζητιανεύει. Πάντα κάποιος την παρακολουθούσε για να μην φύγει ή μιλήσει σε κάποιον. Συνήθως ο επόπτης ήταν η μεγάλη αδελφή του «γαμπρού».  Το κορίτσι ξέφυγε την Πέμπτη από το άτομα που το παρακολουθούσε και ζήτησε βοήθεια από το φαρμακείο. Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο και ειδοποιήθηκε η μητέρα της να έρθει να την παραλάβει. Τη υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Λαμίας κ. Χάρης Λακαφώσης, ο οποίος έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου